Valami van a levegőben

Valami ami téged támogat

Hitelesség.

Tisztában vagyunk vele, hogy a hitelesség nagyon fontos alapeleme a válaszásnak.

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy olyan sportolókat kérünk fel a Rehband tesztelésére, akik sportteljesítményükkel igen komoly sikereket értek már el.

Így ha először még kétkedve is adnád le első rendelésedet az oldalunkon, álljon itt néhány név, ami biztosan meggyőz arról: jól döntöttél (:

 

 

Nagy Ákos- súlyemelő, erősember versenyző, sportmenedzser

 

 

 

 

 

 

Nagy Ákos 1986-ban Tatabányán édesapja hatására kezdett el az olimpiai súlyemeléssel foglalkozni. Első nemzetközi sikerét 1994-ben érte el, amikor a Serdülő Súlyemelők Európa bajnokságán szakításban új Európa rekorddal ezüstérmet, összetettben bronzérmet nyert.

1997-ben Junior világbajnok szakításban, lökésben VB. 2 hely, és világbajnoki címet szerez összetettben is.

Tagja a 2000. évi Sydney olimpiai súlyemelő keretnek.

Legjobb eredménye súlyemelésben: 410 kg, szakítás 185 kg, lökés 225 kg
Felnőtt országos bajnok súlyemelésben: 2x (2000, 2004)
Korosztályos országos bajnok: 7x

2009-ben II. o. erősember magyar bajnok, majd a IV.-helyen végzett a HSMA Magyarország legerősebb embere versenyen. Mint az év felfedezettje 2009-ben, az év erősport atlétájának választották.

Erőemelésben 2009-ben WPC-WPO profi magyar kupa győztes, 2012-ben profi erőemelő magyar bajnok, megnyerve az abszolút kategóriát is, speciális erőemelő ruha nélkül.

2010-ben Erőemelésben OB. II. helyezett, erősember sportban Magyarország III. legerősebb embere. A koffercipelés, a lengősúlycipelés és a súly magasra dobás országos bajnoka.

2010-óta az egyetlen magyarországi erősember versenyző, aki rendszeres résztvevője a "Strongman Champions League" versenysorozatnak

2011-ben Ákos egyetlen magyarországi atlétaként meghívást kapott és résztvevője volt a világ másik legrangosabb erősember versenysorozatának a GIANTS LIVE-nak is. A GIANTS LIVE a hivatalos "The World Strongest Man" világbajnokságra közvetlenül kvalifikáló versenysorozat.

2011-ben a 2. helyet szerezte meg a HSMA Magyarország Legerősebb Embere versenyen.

2010-ben és 2011-ben is résztvevője a STRONGMAN CHAMPIONS LEAGUEvilágbajnokság döntőjének, 2011-ben a 16. helyen végzett az SCL világranglistáján."

 

2012-ben megnyeri a Giants Live Budapest világbajnoki kvalifikációs versenyt, amivel megszerzi a jogot arra, hogy a sportág történetében a 3. magyarországi versenyzőként indulhasson a hivatalos The World's Strongest Man (a világ legerősebb embere) versenyen.

A 2012-es The World's Strongest Man versenyen több egyéni csúcsot is felállítva selejtezőcsoportjában a 6., a pontok összesítését tekintve a 25. helyen végzett.

2012-ben megnyerte a WPC-WPO profi erőemelő nemzeti bajnokság abszolút bajnoki címét, és az év felhúzó bajnoka címet is.

2012-ben az egyetlen magyar, aki kétszer is meghívást kap a Guiness World Record TV Show-ba, amit Olaszországban közel 3 milllióan, Kínában több mint 50 millióan látnak.

2013 - A budapesti Gianst Live-on megnyeri a 400 kilós lengősúlycipelést, ezzel övé az első magyar versenyszám győzelem a Giants Live történetében. A versenyen a 4. helyen végez, és ismét meghívást kap a The World's Strongest Man-re.

2013-ban - 4 helyet javítva a tavalyi helyezésén - a pontok összesítése után a sportág legrangosabb versenyén a 21. helyen végez a The World's Strongest Man-en.

2013-ban - 3 év szünet után - Magyarországra hozza a világ legnézettebb erősember versenysorozatát, a Strongman Champions League-et.« vissza az előző oldalra