Otto Bock – Rehband – Ikast

A csapatszellem arra ösztönöz, hogy küzdjük le a korlátokat és célozzuk meg a tökéletességet

Megalakulásától fogva rengeteg energiát és időt fordít arra az Otto Bock, hogy megtalálja a felhasználók számára a legjobb megoldást. Legyen szó kemény vagy lágy ortézisről, az Otto Bock, a Rehband – mindannyiunk közös célja, hogy termékeink a legkiválóbb minőségűek legyenek, és a felhasználóknak a lehető legnagyobb segítséget nyújtsák. Ezért a Rehband Sportnál munkatársaink nagy figyelmet fordítanak a különféle együttműködési megállapodásokra, melyeket egyesületekkel, szövetségekkel és más hasonló társaságokkal kötnek. A szponzorálást kiemelten fontosnak és hasznosnak tartjuk. A szponzorálás lehetőséget teremt arra, hogy letegyük névjegyünket, bizonyítsuk szakértelmünket és szemléltessük elkötelezettségünket. Fontos, hogy szem előtt legyünk a mai médiával áthatott világban.

A Rehband elsőrendű márkanév, s fő célunk, hogy az emberek minden termékünket a minőség fogalmával társítva messze a legkiemelkedőbbnek tartsák. Ezért fontos, hogy az élsportok támogatásában is jelen legyünk, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. Számos nemzeti szövetséget és egyesületet támogatunk, ilyen például a Svéd Labdarúgó Szövetség, a Norvég Kézilabda Szövetség, az AIK Innebandy, a KIF Kolding, a Fyllingen és az FC MidtJylland (Ikast). Megállapodást kötöttünk a finn férfi és női atlétákkal is a futó-, ugró- és dobószámokat illetően.

Dániában természetesen az Ikast az egyik legkiemelkedőbb kézilabda-egyesület. Nemcsak azért szponzoráljuk az Ikast klubot, hogy a sportolók mezükön viseljék a logónkat, hanem azért is, mert így kölcsönösen segíthetjük egymást teljesítményünk javításában. Termékeinket a játékosok a sportorvosokkal és fejlesztési részlegünkkel közösen értékelik. Az új termékeket szigorúan teszteljük, hogyan válnak be „a való életben” – így magas szinten teljesítő felhasználóktól, első kézből jutunk információkhoz. Cserébe ők is beleszólhatnak a termék külalakjába, így segítenek bennünket abban, hogy előnyösebb megjelenésű védőfelszereléseket állítsunk elő. Az eredmény pedig: a tökéletesített Rehband termékek használatával javul a sportolók teljesítménye, és mi jobb minőségű termékeket dobhatunk piacra. Ráadásul az Ikast kiváló kereskedelmi és iparági kapcsolatokkal is rendelkezik.

Az Otto Bock és a Rehband Sport nem az egyetlen szponzor, így azokon a találkozókon, amelyekre meghívnak, lehetőségünk nyílik arra, hogy népszerűsítsük magunkat olyan cégeknél, melyekkel egyébként nem lépnénk kapcsolatba. Látókörünk tágul, és ennek köszönhetően felfrissítjük a Rehband arculatát. Ha hallatunk magunkról, a vásárlók könnyebben ránk találnak, ugyanakkor célunk az is, hogy eközben vásárlóinknak a lehető legjobb megoldást kínáljuk. Van-e erre jobb módszer, mint hogy jelen vagyunk ott, ahol igazán zajlik az élet, és hogy együttműködünk a partnereinkkel? A csapatszellem arra ösztönöz, hogy küzdjük le a korlátokat és célozzuk meg a tökéletességet.

Susanne Lockner« vissza az előző oldalra